ONKOLOGOVÉ radí, abychom ihned omezili spotřebu těchto 8 potravin – protože nejvíce způsobují rakovinu!

19565
Sdílejte

Rakovina může postihnout kteroukoli část těla a má mnohé příčiny vzniku. Mezi známé faktory, které způsobují rakovinu, patří genetika, kouření, nezdravá strava, některé infekce, kontakt s chemikáliemi, radiační zátěž atp.Jakou roli hraje výživa v prevenci rakoviny? Mnohem víc, než si myslíte.Studie ukazují, že 2 hlavní faktory, které zvyšují riziko rakoviny, jsou neaktivní životní styl a špatná výživa. Naštěstí je ve vaší moci to změnit.Kromě toho, že přestanete kouřit, ke snížení rizika byste si měli hlídat váhu, pravidelně cvičit a jíst zdravou, rostlinnou stravu. Odborníci vytvořili seznam potravin, kterým byste se měli nejvíc vyhýbat, protože jejich přehnaná konzumace může způsobit rakovinu.

Kam dál?

Tyto 2 věci ničí játra a zvyšují riziko rakoviny: Nejsou ohroženi jen starší, trpí už i mladí!

Toto je hlavní důvod, proč jsou lidé po 50-tce častěji onemocní: Držte se těchto 3 klíčových kroků, radí známý lékař!

Ranní dilema vyřešeno. Stomatolog radí, kdy je čištění zubů nejzdravější

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Jak poznáte, že jste zdraví? Odpověď hledejte v posteli, v zrcadle i na záchodě

Další články