ONKOLOGOVÉ radí, abychom ihned omezili spotřebu těchto 8 potravin – protože nejvíce způsobují rakovinu!

25691
Sdílejte

Rakovina může postihnout kteroukoli část těla a má mnohé příčiny vzniku. Mezi známé faktory, které způsobují rakovinu, patří genetika, kouření, nezdravá strava, některé infekce, kontakt s chemikáliemi, radiační zátěž atp.Jakou roli hraje výživa v prevenci rakoviny? Mnohem víc, než si myslíte.Studie ukazují, že 2 hlavní faktory, které zvyšují riziko rakoviny, jsou neaktivní životní styl a špatná výživa. Naštěstí je ve vaší moci to změnit.Kromě toho, že přestanete kouřit, ke snížení rizika byste si měli hlídat váhu, pravidelně cvičit a jíst zdravou, rostlinnou stravu. Odborníci vytvořili seznam potravin, kterým byste se měli nejvíc vyhýbat, protože jejich přehnaná konzumace může způsobit rakovinu.

Kam dál?

Imunolog odhalil, který vitamín nás nejlépe chrání před viry: Většina ho přehlíží, ale právě on hlídá naše zdraví

Nespíte dost? Tělo rychleji stárne a hrozí nemoci. Dospávání o víkendu problém nevyřeší, varují odborníci

Co (ne)jíst po šedesátce? Potraviny, které nesvědčí vašemu mozku!

Nechápala jsem, proč nemůžu usnout, mám pořád špatnou náladu a bolí mě hlava. Když mi lékař doporučil TOTO, všechny příznaky zmizely

Vědci varují: Tento běžně používaný lék, může mírně zvyšovat riziko rakoviny!

Další články