Nevyhazujte starší chléb! Naučíme vás recept, který si zamilujete vy i každá vaše návštěva

9
Sdílejte

Postup:
1. Na chlebu uděláme hluboké zářezy příčně i podélně, ale tak, abychom jej nerozřezali úplně.
2. Do zářezů naskládáme ingredience.
3. Chléb dáme na pečící plech, který vysteleme pečícím papírem.
4. Povrch chleba potřeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem a petrželkou nebo jarní cibulkou.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články