Nevyhazujte starší chléb! Naučíme vás recept, který si zamilujete vy i každá vaše návštěva

1533
Sdílejte

Postup:
1. Na chlebu uděláme hluboké zářezy příčně i podélně, ale tak, abychom jej nerozřezali úplně.
2. Do zářezů naskládáme ingredience.
3. Chléb dáme na pečící plech, který vysteleme pečícím papírem.
4. Povrch chleba potřeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem a petrželkou nebo jarní cibulkou.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články