Nevyhazujte starší chléb! Naučíme vás recept, který si zamilujete vy i každá vaše návštěva

1500
Sdílejte

Postup:
1. Na chlebu uděláme hluboké zářezy příčně i podélně, ale tak, abychom jej nerozřezali úplně.
2. Do zářezů naskládáme ingredience.
3. Chléb dáme na pečící plech, který vysteleme pečícím papírem.
4. Povrch chleba potřeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem a petrželkou nebo jarní cibulkou.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články