Krémová náplň je obvykle vanilkový pudinkový krém, někdy doplněný šlehačkou, což dodává dezertu lehkost a bohatou chuť. Moderní verze kremeše mohou obsahovat různé příchutě, jako je čokoláda, káva, karamel nebo ovoce, což z něj činí univerzální pochoutku, která se přizpůsobí každému vkusu.
Ingredience:
Těsto:
- 1 bal.lístkové těsto
Vanilkový krém:
- 1 l mléko
- 8 ks vejce
- 300 g cukru
- 100 g hladká mouka
- 1 lusk vanilka
- 25 g želatina
Šlehačková vrstva:
- 400 ml smetana ke šlehání
- 2 lžíce moučkový cukr
- 2 bal.Smetafix
Vrch:
- 1/2 lžičky instantní káva
- 5 lžic mléko
- 200 g cukru
- 70 g másla