Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

847
Sdílejte

4 feferonky (nebo podle toho, jak pikantní chcete pomazánku mít)

2-3 lžičky soli

50 g krystalového cukru

Postup:

Papriku omyjeme a zbavíme stopky a jadérek. Potom spolu s očištěným česnekem a feferonkami umeleme v mlýnku na maso. Přidáme sůl, cukr, přetlak, ocet a důkladně promícháme.

Kam dál?

Varování: Když jednou vyzkoušíte tyto ořechové mušle, budete je péct každý rok!

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Další články