Nepřekonatelná dobrota na topinky: Ta nejlepší domácí papriková pomazánka s česnekem!

768
Sdílejte

4 feferonky (nebo podle toho, jak pikantní chcete pomazánku mít)

2-3 lžičky soli

50 g krystalového cukru

Postup:

Papriku omyjeme a zbavíme stopky a jadérek. Potom spolu s očištěným česnekem a feferonkami umeleme v mlýnku na maso. Přidáme sůl, cukr, přetlak, ocet a důkladně promícháme.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články