Pokud vás znepokojují rostoucí ceny másla, možná je čas zvážit jeho domácí výrobu. Překvapivě to není tak složité, jak by se mohlo zdát. Stačí vám pouze smetana, šlehač a asi 15 minut vašeho času. Výsledkem bude máslo s božskou chutí, které si zamilujete.V současné době, kdy ceny másla neustále rostou, se domácí výroba stává atraktivní alternativou. Máslo je nyní téměř o polovinu dražší než před rokem, což vyvolává tzv. „máslovou krizi“. Pokud plánujete pečení vánočního cukroví, možná byste měli zvážit i výrobu vlastního másla. Když se vám podaří najít smetanu za výhodnou cenu, můžete ušetřit a zároveň si užít čerstvé domácí máslo.
Kam dál?
- Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso
- Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !
- Fantastické čokoládové jednohubky plněné šlehačkovým krémem: Ideální dezert na každou příležitost !
- VÁNOČNÍ PEČENÍ: Výborné vanilkové rohlíčky, které nesmí chybět v žádné domácnosti !








