Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

1125
Sdílejte

Pokud vás znepokojují rostoucí ceny másla, možná je čas zvážit jeho domácí výrobu. Překvapivě to není tak složité, jak by se mohlo zdát. Stačí vám pouze smetana, šlehač a asi 15 minut vašeho času. Výsledkem bude máslo s božskou chutí, které si zamilujete.V současné době, kdy ceny másla neustále rostou, se domácí výroba stává atraktivní alternativou. Máslo je nyní téměř o polovinu dražší než před rokem, což vyvolává tzv. „máslovou krizi“. Pokud plánujete pečení vánočního cukroví, možná byste měli zvážit i výrobu vlastního másla. Když se vám podaří najít smetanu za výhodnou cenu, můžete ušetřit a zároveň si užít čerstvé domácí máslo.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články