5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

260
Sdílejte

Ingredience na KoKos srdíčka (15 kusů):

– 1/5 základního těsta
– 60 g sušeného kokosu
– 80 g bílé čokolády
– 30 g másla
– cca 100 g tmavé čokoládové polevy

Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!

Ingredience na marcipánové hvězdičky (33 kusů):

– 1/5 základního těsta
– 33 polovin vlašských ořechů
– 200 g marcipánové surové hmoty
– 250 g tmavé čokoládové polevy

Při 180°C horní/spodní ohřev nebo při 160°C cirkulující vzduch pro 6 minut pečení!

Kam dál?

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Ořechová hnízda plněná čokoládou! Fantastická sváteční cukrovinka

Tvarohový dezert se smetanovým krémem : Rychlá a jednoduchá příprava

Další články