Výměna manželek : Dvacet piv a až 15 panáků slivovice za den! Měsíční útrata rodiny vás šokuje. Tahal mě za vlasy, pak mi dal facku. Řešilo se i násilí

1102
Sdílejte

První rodina, která se účastnila výměny, žije v Rokytovci, malé obci v okrese Mladá Boleslav. Lucie, padesátiletá pošťačka, a její partner Martin, sedmačtyřicetiletý skladník, společně vychovávají osmnáctiletou dceru Verču. Kromě toho se starají o celou řadu zvířat, včetně prasat, slepic, králíků, koz a jedné jalovice. Manželé jsou spolu již dvacet let a jejich vztah považují za ideální, přičemž je spojuje láska k alkoholu. Martin popisuje svůj denní režim jako „patnáct až dvacet piv a několik panáků slivovice“, což považuje za normální.

Petra, která přijela z Kladna, byla překvapena Martinovým přístupem k alkoholu. Zatímco její manžel si vystačí s basou piva na měsíc, Martin ji spotřebuje za den a čtvrt. Hned po příjezdu se celá rodina sešla u piva, což pro Petru bylo novou zkušeností.

Během výměny se Petra musela postarat o zvířata a domácnost, zatímco Martin odešel do práce. Přestože se snažila zapadnout, Martin si neodpustil kritiku na její účet, zejména pokud šlo o péči o domácnost a zvířata. Petra se také svěřila s osobními zkušenostmi s domácím násilím, což otevřelo vážnou debatu mezi ní a Martinem.

Kam dál?

Osmnáctiletý student hrozil, že vystřílí v Praze 8 třídu

Děti tráví na mobilu a počítači stále více času, nejvyšší nárůst závislostí je u jedenáctiletých

Modelka, která si vzala samu sebe, se rozvedla: Týdně dostává stovky žádostí o ruku

Láska zvířat nezná opravdu žádné hranice: Majitelka našla svou kočku, jak zahřívá slepičí vajíčka!

Do seriálu Ulice míří kuchařka Chili! . „Zase jedna, která neví, kde se zviditelnit“ brblají mnozí diváci

Další články