ŘÍJNOVÝ superúplněk známý také jako lovecký úplněk : Je ideální čas ukončit vše, co nemá budoucnost

441
Sdílejte

V říjnu se Měsíc přiblíží ke středu Země na vzdálenost 357 179 kilometrů. Jeho vliv můžeme pocítit již několik dní před a po tomto datu.

Po zářijovém superúplňku ve znamení Ryb, který mohl přinést kreativitu a emocionální citlivost, říjnový úplněk přináší nové začátky a příležitosti. Je to ideální čas pro zahájení nových projektů, aktivit a pro splnění snů. Je také vhodné ukončit vše, co v našich životech nemá budoucnost. Je důležité si uvědomit svou vnitřní sílu a odvahu k novým krokům.

Říjnový úplněk je tradičně nazýván loveckým podle starých indiánských zvyklostí, kdy lidé využívali měsíčního světla k lovu a přípravě zásob na zimu. Tento úplněk je také znám jako úplněk umírající trávy nebo krvavý úplněk, což odráží podzimní změny v přírodě.

Beran, první znamení zvěrokruhu, je spojován s energií a tvořivostí. Lidé narození v tomto znamení jsou aktivní, rozhodní a nezávislí. Tento superúplněk v Beranu nás může inspirovat k tomu, abychom ukázali světu své pravé já a přestali se omlouvat za to, kým jsme.

Toto období je ideální pro posílení sebevědomí a odhodlání. Mnozí mohou začít nové projekty nebo podnikání, podpořeni silnou energií Berana a Marsu. Planeta Chiron, která se v této době setká s Lunou, nám pomůže přijmout minulá traumata jako součást růstu.

Kam dál?

Pohádkové postavy podle horoskopu : Která z nich jste vy? Uvidíte, jak je to přesné

Velký ŘÍJNOVÝ horoskop : Býci se dočkají novinek, Raci si užijí romantiku a vášeň, Střelci si odpočinou

Podzimní rovnodennost obdobím rovnováhy a nových začátků. Některá znamení čeká v tento magický den splnění snů a úspěch

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Další články