Piškotový plát rozkrojíme na dva tenké pláty. Spodní plát natřeme citrónovým sirupem, natřeme krémem ak tomu položíme druhý plát, opět natřeme citrónovým sirupem a tence natřeme krémem.
Bílou čokoládu rozpustíme s olejem a utřeme do hladka. Polijeme hotový koláč, a počkáme až čokoláda ztuhne. Můžeme ozdobit krémem dle vlastní fantazie. odložíme na noc do chladničky.
Pokud se Vám recept líbil, sdílejte jej s přáteli.
Kam dál?
- Fantastická vitamínová bomba bez přidaného cukru. Domácí KUBÍK, který si můžete připravit doma
- Vzala cuketu a naplnila ji špenátem. Hodila to do trouby a za 10 minut servírovala oběd, jaký si nedáte ani v té nejdražší restauraci!
- Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !
- Po návratu z práce zažila šok! Manžel jí připravil takové překvapení, které od něho nikdy nečekala. Uvařil jí takovou zelňačku, jakou nikdy nejedla!