Piškotový plát rozkrojíme na dva tenké pláty. Spodní plát natřeme citrónovým sirupem, natřeme krémem ak tomu položíme druhý plát, opět natřeme citrónovým sirupem a tence natřeme krémem.
Bílou čokoládu rozpustíme s olejem a utřeme do hladka. Polijeme hotový koláč, a počkáme až čokoláda ztuhne. Můžeme ozdobit krémem dle vlastní fantazie. odložíme na noc do chladničky.
Pokud se Vám recept líbil, sdílejte jej s přáteli.
Kam dál?
- Fantastické a rychlé čokoládové pohoštění z oblíbené Margot čokoládky !
- Milujete čokoládu? Rozmazlete se tímto luxusní dezertem, který připravíte za neuvěřitelných 5 minut!
- Turecké bublinkové langoše: Když dám doma na stůl tyto placky, zmizí rychlostí světla !
- 2 TOP recepty na brambory s mletým masem : Celý oběd je hotový najednou a bez zbytečného špinavého nádobí !