Piškotový plát rozkrojíme na dva tenké pláty. Spodní plát natřeme citrónovým sirupem, natřeme krémem ak tomu položíme druhý plát, opět natřeme citrónovým sirupem a tence natřeme krémem.
Bílou čokoládu rozpustíme s olejem a utřeme do hladka. Polijeme hotový koláč, a počkáme až čokoláda ztuhne. Můžeme ozdobit krémem dle vlastní fantazie. odložíme na noc do chladničky.
Pokud se Vám recept líbil, sdílejte jej s přáteli.
Kam dál?
- Cukrářka mi poradila trik, jak udělat krém na zdobení z obyčejné VODY: Perfektně drží a nikdo nevěřil, že není ze smetany !
- Odzkoušených 19 VÁNOČNÍCH RECEPTŮ na mé oblíbené zákusky. Už nepotřebuji nic jiného na SVÁTKY hledat…
- Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka
- Jednoduché a rychlé cukroví, které budou děti zbožňovat !