Piškotový plát rozkrojíme na dva tenké pláty. Spodní plát natřeme citrónovým sirupem, natřeme krémem ak tomu položíme druhý plát, opět natřeme citrónovým sirupem a tence natřeme krémem.
Bílou čokoládu rozpustíme s olejem a utřeme do hladka. Polijeme hotový koláč, a počkáme až čokoláda ztuhne. Můžeme ozdobit krémem dle vlastní fantazie. odložíme na noc do chladničky.
Pokud se Vám recept líbil, sdílejte jej s přáteli.
Kam dál?
- Absolutní hit z TikToku. Recept na tortillu a la pizza
- Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!
- Jak upéct „fofr“ koláčky? Jednoduchá delikatesa, která se bude vyjímat při vánočním stolování !
- Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!







