Piškotový plát rozkrojíme na dva tenké pláty. Spodní plát natřeme citrónovým sirupem, natřeme krémem ak tomu položíme druhý plát, opět natřeme citrónovým sirupem a tence natřeme krémem.
Bílou čokoládu rozpustíme s olejem a utřeme do hladka. Polijeme hotový koláč, a počkáme až čokoláda ztuhne. Můžeme ozdobit krémem dle vlastní fantazie. odložíme na noc do chladničky.
Pokud se Vám recept líbil, sdílejte jej s přáteli.
Kam dál?
- Maso na povrchu křupavé a vevnitř šťavnaté: Tento tip na perfektní grilované maso by měl znát každý!
- Škoda, že jsem tento recept neznala dříve. Levné, syté a vynikající jídlo pro celou rodinu!
- Bublinkové langoše BEZ droždí: nenasáknou ani kapku oleje, jsou měkoučké a chutnají fantasticky !
- Dezert za 5 minut, bez tvarohu, bez trouby, bez kondenzovaného mléka, bez vajec !