Tadeáš Kuběnka, influencer známý svým kontroverzním chováním a kritikou ostatních, zažívá výrazný pokles popularity a příjmů. Jeho ponižování ostatních už nebaví

3328
Sdílejte

Jeho styl byl provokativní a často překračoval hranice, což mu přineslo rychlou popularitu, ale také mnoho kritiků. Spolu se svou bývalou přítelkyní Sugar Denny tvořili dvojici, která se proslavila jedovatými poznámkami na adresu ostatních influencerů. Tento přístup jim zpočátku přinášel značné finanční zisky a velkou sledovanost.

Kuběnkův životní styl a tlak, který na něj byl vyvíjen, vedly k tomu, že si musel vzít pauzu a podstoupit léčbu v psychiatrické léčebně. Tento krok byl mnohými vnímán jako příležitost pro osobní růst a změnu chování. Mnozí doufali, že po návratu z léčebny začne Kuběnka přehodnocovat svůj přístup k tvorbě obsahu a možná se zaměří na pozitivnější a méně toxický styl.

Po návratu z léčebny se Kuběnka rozhodl založit nový podcast na platformě HeroHero, kde sliboval odhalení pravdy o své bývalé přítelkyni Sugar Denny. Tento projekt zpočátku přilákal až 6 000 předplatitelů, což naznačovalo, že jeho kontroverzní styl stále láká určitou část publika. Nicméně, obsah podcastu se ukázal být spíše zaměřený na osobní útoky a odhalování soukromých informací, než na konstruktivní diskusi. To vedlo k rychlému poklesu zájmu a počtu předplatitelů.

Začátkem září se počet předplatitelů snížil na pouhých 1 296, což vedlo k výraznému poklesu jeho příjmů. Z původních 720 tisíc korun měsíčně v červnu se jeho příjmy snížily na 195 tisíc korun. Tento pokles je důkazem toho, jak rychle může klesnout popularita influencerů, kteří se spoléhají na negativní obsah.

Kam dál?

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Po smrti psychologa Ptáčka začaly vyplouvat na povrch zarážející fakta. Neshody v manželství a zdravotní potíže

Ukrajina nabídla České republice pomoc svých záchranných složek při odstraňování následků ničivých povodní. Schválil ji prezident Zelenskyj

Další články