Dopita to s Hanychovou myslí vážně ! Zásnuby, svatba a možná i miminko!

22704
Sdílejte
Jestli se dá říct, že se někdo jednou nebo dvakrát otřásl z každého rozchodu, tak je to určitě Agáta Hanychová. A to i v případě vážnějších vztahů, než je jen její obvyklá tříměsíční aféra. Po rozchodu s otcem třetí dcery Jaromírem Soukupem se téměř okamžitě dala dohromady s otcem svého prvního syna Miroslavem Dopitou. A zdá se, že to nebyla jen takové „foukání bolístek“, ale opravdu to myslí vážně. Hvězdy to také zaznamenávají.
Po měsíci od předpovědi slavné kartářky Sonii Humlové o Agatě Hanychové (38) a jejím budoucím vztahu, kdy předpověděla slavného a bohatého sportovce, nyní navázala na vztah s Mirkem Dopitou (39). Vzhledem k tomu, že není slavným sportovcem, ani bohatým, neměl by být ještě tím pravým, ale věštkyně se rychle přizpůsobila nové situaci. Nový pár a jejich budoucnost vidí pozitivně v kartách a nevyloučila ani jejich sňatek nebo další dítě. Tak snad to pro ně dobře dopadne a Agáta se konečně usadí a bude spokojená.
 

„Agáta a Mirko našli štěstí, které hledala od jejich rozchodu. Když se podíváme na muže, kteří mohou být v jejím životě považováni za fatální, tedy na pana Dopitu, Prachaře a Soukupa, všichni mají podobné znaky a atributy. Na kartách vidím, že Agáta i Mirek považují svůj rozchod za chybu, ale v té době byli oba mladí a nedokázali se se situací jinak vyrovnat. Je fajn, že se k sobě vrátili a mohou obnovit svou lásku ve chvíli, kdy jsou oba rozumnější a budou se v určitých situacích chovat jinak než předtím,“ řekla, ale jako by jen opakovala to, co ti dva zmínili na Hanychově novém profilu rodiny Agáty.

Přestože Agáta má s Dopitou jen jednoho syna, rodina je kompletní s jejími dvěma dcerami:

Kam dál?

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Anička Slováčková se otevřeně vyjádřila k průběhu své léčby rakoviny : Pro všechny má dobrou zprávu

Simona Postlerová to neměla v životě lehké : Životní lásku jí vzala rakovina a na vážně nemocného syna zůstala sama

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Další články