Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

5150
Sdílejte

Plech vysteleme pečícím papírem, pečící papír naolejujeme. Připravenou směs rovnoměrně rozetřeme na plech a zarovnáme. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C asi 35 minut.

Rajčata nakrájíme na plátky.

Na předpečený základ rovnoměrně rozložíme plátky rajčat. Posypeme na jemno nakrájenou petrželkou a posypeme nastrouhaným sýrem čedar.

Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C ještě asi 15 minut. Dobrou chuť!

Zde si můžete prohlédnout jak se to dělá:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články