Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

3640
Sdílejte

Plech vysteleme pečícím papírem, pečící papír naolejujeme. Připravenou směs rovnoměrně rozetřeme na plech a zarovnáme. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C asi 35 minut.

Rajčata nakrájíme na plátky.

Na předpečený základ rovnoměrně rozložíme plátky rajčat. Posypeme na jemno nakrájenou petrželkou a posypeme nastrouhaným sýrem čedar.

Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C ještě asi 15 minut. Dobrou chuť!

Zde si můžete prohlédnout jak se to dělá:

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články