Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

6468
Sdílejte

Plech vysteleme pečícím papírem, pečící papír naolejujeme. Připravenou směs rovnoměrně rozetřeme na plech a zarovnáme. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C asi 35 minut.

Rajčata nakrájíme na plátky.

Na předpečený základ rovnoměrně rozložíme plátky rajčat. Posypeme na jemno nakrájenou petrželkou a posypeme nastrouhaným sýrem čedar.

Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C ještě asi 15 minut. Dobrou chuť!

Zde si můžete prohlédnout jak se to dělá:

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články