Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

4278
Sdílejte

Plech vysteleme pečícím papírem, pečící papír naolejujeme. Připravenou směs rovnoměrně rozetřeme na plech a zarovnáme. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C asi 35 minut.

Rajčata nakrájíme na plátky.

Na předpečený základ rovnoměrně rozložíme plátky rajčat. Posypeme na jemno nakrájenou petrželkou a posypeme nastrouhaným sýrem čedar.

Pečeme ve vyhřáté troubě při 200 ° C ještě asi 15 minut. Dobrou chuť!

Zde si můžete prohlédnout jak se to dělá:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články