Gina Schumacher, dcera Michaela Schumachera se vdala. Svatba s partnerem Ianem Bethkem se konala v luxusní rodinné vile, jejíž cena přesahuje 812 milionů korun

422
Sdílejte

Připomeňme si, že na konci prosince loňského roku uplynulo deset let od tragické nehody Michaela Schumachera, ke které došlo při lyžování ve Francii. Schumacher tehdy při freeskiingu narazil hlavou do kamene. Díky helmě, kterou měl na hlavě, přežil, ale utrpěl vážná zranění a upadl do kómatu. Z nemocnice byl propuštěn v červnu 2014 a od té doby podstupuje rehabilitaci na švýcarské klinice.

Informace o jeho zdravotním stavu jsou od té doby velmi omezené a často se objevují různé spekulace. Například v roce 2020 se objevila zpráva, že Schumacher pobývá ve španělské vile, kde se konala svatba jeho dcery, ale tato informace nebyla nikdy potvrzena. Není také známo, zda se Michael Schumacher zúčastnil svatby své dcery.

Kam dál?

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Po dlouhém čekání se fanoušci Marka Ztraceného konečně dočkali skvělé zprávy. Ohlásil návrat na koncertní pódia a velkolepé turné

Soukup přivedl TV Barrandov na buben : Požaduje po ní půl miliardy: Vyplatí mu ale jen zlomek

Manželka prezidenta Petra Pavla by mohla dostávat 95 tisíc korun měsíčně. Počítá s tím novela zákona

Další články