Znamení zvěrokruhu nám může pomoci určit, kolik spánku potřebujeme. Jaká je ideální doba pro každé znamení…

780
Sdílejte

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají rádi flexibilitu, a pokud je to možné, raději by přes den spali a v noci byli aktivní. Ideální je pro ně usínání kolem třetí hodiny ráno. Na večírcích mohou být spíše ospalí, protože si cení noci věnované práci. Pro Střelce je důležité sladit svůj pracovní a spánkový režim podle svých potřeb.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou zodpovědní a touží být při splnění svých úkolů dobře odpočatí. Preferují chodit spát kolem deváté večer a budí se brzy, aby měli dostatek času na důležité povinnosti. Tento přísný režim dodržují i o víkendech, protože tomuto znamení je vlastní disciplína a organizace.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři využívají noci k osobnímu rozjímání a neradi během této doby bývají rušeni. Noční čas využívají k plánování a soustředění na sebe, a proto se mohou stát nepříjemnými, pokud jsou znepokojováni v jejich soukromém prostoru. Jejich večerní aktivity jsou pro ně klíčové pro pocit klidu a spokojenosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybám je nejlépe, když mohou zůstat v posteli co nejdéle. Jejich postel je pro něj posvátným místem a ráda tráví večery i rána v poklidu. Ideální čas pro ně, kdy jít spát, je kolem desáté večer, a delší bdění považují za narušení svého klidu.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články