Odporná hra zhrzené Kuchařové : Chtěla u soudu zlikvidovat Ondřeje Brzobohatého

1255
Sdílejte

Tento akt donutil muzikanta jít s osobními informacemi na veřejnost, aby se obhájil. Kuchařová opakovaně popírala, že by něco takového udělala. Přesto se na soudě ukázalo, že není všechno tak nevinné, jak tvrdila.O několik týdnů předtím vyvíjela intenzivní tlak na novináře Luboše Procházku, aby zveřejnil diskreditující články o Ondřejově sexuální orientaci a identitě. Brzobohatý přiznal, že se občas rád převléká za Tiffany RichBitch, ale kategoricky odmítl, že by byl homosexuál. Soudní přepis konverzace mezi Kuchařovou a Procházkou potvrdil autentiku zpráv, které advokátka modelky nepopřela.

Kuchařová chtěla šířit pomluvy anonymně

Jednou z nejvíce šokujících částí jednání bylo to, jak Taťána nervózně a neklidně naléhala na novináře, aby vymyšlené pomluvy o Ondřejovi rozšířil co nejzákeřnějším způsobem. „Nahrajte tu fotku i s celým příběhem a fakty na sítě a rozešlete to na další redakce. Takhle to nebudou moci ignorovat a nevydat to. Blesk to mohl mít exkluzivně. Když to nezvedl, rozeslala bych to plošně a nejen do bulváru… Anonymně, takhle nebude koho žalovat a bude to venku,“ naléhala na redaktora.

Modelka se snažila vykreslit jako oběť podvodu údajného lháře, který podle ní klamal o své sexualitě. Když se ukázalo, že média stála spíš na straně Brzobohatého, neúspěch jejího plánu ji rozčílil.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články