Berenice Kohoutové utekli z bytu Ukrajinští uprchlíci. Snažila se jim pomoci, ale rodinu vyděsila zima v jejím domě

10785
Sdílejte

Herečka Berenika Kohoutová (31) rozhodla podat pomocnou ruku uprchlíkům z Ukrajiny. Připravila jim oběd, na který ale už nedošli, utekli. „Byla jsem dotčená i naštvaná. A hlavně zmatená,“ popsala mladá umělkyně své pocity.

Podle ministra vnitra Víta Rakušana do Česka přišlo již 200 tisíc uprchlíků z Ukrajiny a další jsou na cestě. Situace není náročná pouze pro Ukrajince, ale také pro Čechy, kteří se rozhodli, že jim pomohu zajistit střechu nad hlavou, vodu a teplo. Češi si začínají uvědomovat, že uprchlická krize nebude na dny, ale bude se počítat na týdny, možná i na dlouhé měsíce.

Zkušenost s uprchlíky má kromě jiných slavných tváří Berenika Kohoutová. Právě teplo hrálo hlavní roli v příběhu, se kterým se mladá umělkyně podělila na sociálních sítích. Berenika »své« rodině připravila oběd, ale to bylo všechno, rodina odešla. Ukrajinci nechtěli čekat, až se v domě zatopí.

Kam dál?

Andrej Babiš oznámil rozvod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Další články