Lékařka prozradila, jak zhubla 45 kilogramů: Ve svém životě změnila jen 4 věci, z nichž ani jedna nesouvisela se stravou!

1784
Sdílejte

3. Každý den má svůj účel

,,Někdy se mě lidé ptají, jaké léky užívat, jaký čaj pít, co dělat, pokud chtějí zhubnout a cítit se lépe. Neuvědomují si, že musí zaujmout holistický přístup. Všechno, co děláme každý den, ovlivňuje naše pocity, vzhled a zdraví,“ řekla.

Smysl pro účel, říkají psychologové, může být prospěšný pro fyzickou aktivitu, spánek a dokonce i pro hubnutí. Je zapotřebí dalšího výzkumu, abychom zjistili, proč nám pocit, že děláme něco důležitého, dává extra sílu, ale nepopiratelně – funguje to.
„Musela jsem pochopit, že všechno, co dělám, mě přímo ovlivňuje. A vědomě se rozhodovat a dělat pohyby, pokud by to bylo pro mě lepší,“ řekla.

4. Změnila své návyky

„Nestanovila jsem si počet kilogramů, ale soustředila jsem se na své zdraví. Je důležité vědět, že na zdraví a váhu se často díváme tak, jako by to byly možnosti, co nejsou. Čištění zubů nepřichází v úvahu, musíte to udělat. Koupání nepřichází v úvahu, musíte si na to najít čas. Proč tedy nepřistupujeme k výživě a stravování takhle? Jelikož jsme zaneprázdněni, musíme si najít čas na zavedení zdravých návyků do našich životů,“ řekla.

„Čas pro sebe, k obědu, k odpočinku, k dýchání, k relaxaci, prostě nemůže být jen alternativou. Musí to být závazek. Teprve když si nastavíme zdravé návyky, kterých se nevzdáme, uvidíme změnu,“ uzavřela doktorka Heri.

Byly tyto informace pro vás užitečné? Sdílejte tento příspěvek s přáteli!

Kam dál?

Co jíst k večeři, abyste zhubli 15 kilogramů za půl roku? Nejen saláty a polévky

Rada známého dietologa : Nezáleží na tom co jíte, ale co pijete! Chcete-li se zbavit tuku již za 8 dní, měli byste vědět o tomto

3 druhy OVOCE, které vyženou TUKY ze stehen a hýždí: Tito ničitelé CELULITIDY ukazují svou SÍLU!

Jaká by měla být vaše ideální hmotnost podle vašeho tvaru těla, stáří a výšky?

Hubnutí po 40-tce: 6 pravidel, která je třeba dodržovat a úspěch máte zaručen!

Další články