Jablečný koláč s VANILKOVÝM PUDINGEM. Jednou vyzkoušíte a už nebudete chtít péct jiný

8870
Sdílejte

Postup:

Troubu předehřejeme na 180-190 °C a pečící plech vymažeme trochou másla.

Vymícháme máslo s vanilkovým cukrem, cukrem a trochou soli do pěny. Potom postupně vmícháme vajíčka. Přidáme mouku, prášek do pečiva a vanilkový pudink, dobře promíchejte a postupně přidáváme mléko.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články