Brzy nás čeká vzácný modrý superúplněk. Přináší nebeskou podívanou, ale také zatvrzelost, náročnost a citové výbuchy

2516
Sdílejte

Vodnář, pod vlivem planety Uran, se považuje za patrona géniů i vyvrhelů, což může vést k rozporuplným emocím mezi sebevědomím a nervozitou.

Podle tradiční indiánské kultury se srpnovému úplňku říkalo „jeseteří“, protože v tomto období byly tyto ryby snadno ulovitelné, a lidé věřili, že jejich konzumace přináší moudrost a sílu. Modrý superúplněk, jehož název nevychází z barvy Měsíce, ale z anglického rčení „once in a blue moon“, odkazuje na neobvyklý jev, kdy během ročního období nastane čtyři úplňky místo obvyklých tří.

Tento superúplněk bude mít vliv na všechna znamení zvěrokruhu, nejvíce však na Vodnáře a Lvy. Vzdušná znamení jako Blíženci a Váhy také pocítí jeho účinky. Býci, Ryby a Panny mohou čelit nečekaným výzvám a pocítit tlak na zvládnutí situací pod tlakem. Vodnářský úplněk ovlivňuje lýtka, kotníky a další části dolních končetin, takže je vhodné se o ně právě teď starat.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články