Herečka Tereza Brodská a její manžel Herbert Slavík se ocitli uprostřed spekulací o možném rozvodu. Jak to vlastně mezi něma je?

1633
Sdílejte

Nedávno se spekulace o jejich možném rozvodu začaly šířit mezi veřejností, přičemž zdrojem těchto informací měl být někdo z jejich okolí. Přestože se Brodská musela vyrovnávat s těžkými obdobími, vždy si svého manžela velmi vážila.Při příležitosti jejich pětadvacetiletého výročí svatby se herečka vyjádřila na adresu svého muže s velkou úctou a láskou. „Manžela si velmi vážím za to, že když jsem se ocitla v těžkých životních situacích, tak mě podržel. Je to vlastně takový můj maják,“ uvedla Tereza Brodská tehdy.Spokojené manželství podle herečky zahrnuje několik důležitých atributů. Jde například o to, aby bylo manželům spolu dobře i bez přítomnosti dětí. Z tohoto důvodu si Brodská a Slavík zakládají na společně tráveném čase.

Kam dál?

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Po smrti psychologa Ptáčka začaly vyplouvat na povrch zarážející fakta. Neshody v manželství a zdravotní potíže

Ukrajina nabídla České republice pomoc svých záchranných složek při odstraňování následků ničivých povodní. Schválil ji prezident Zelenskyj

Další články