Bagárová pořádně překvapila! SVATBA a rozšiřování rodinky !

2557
Sdílejte

Jako česká zpěvačka Monika Bagárová (28) zjistila na vlastní kůži, život s profesionálním, naplno vytíženým sportovcem není vůbec jednoduchý.

Její partner Mukhmud Muradov (32) jako zápasník MMA i UFC byl neustále kdesi na cestách kvůli tréninkům a zápasům a ona zůstávala doma osamocená s jejich společnou dcerkou Rumií (2,5). Když k tomu přidal i svůj byznys v Uzbekistánu, pochopila, že to už dál mezi nimi nemá smysl. Pár se rozešel loni v létě podruhé a zřejmě naposledy, navzdory jejich snaze obnovit vztah kvůli dcerce. Monika však žalila jen chvilku, rychle jí do života vstoupil jiný fešák.

Pro Moniku byla osudnou její cesta na filmový festival do Karlových Varů loni v červenci, krátce po rozchodu s Muradovem. Na jedné akci se tam zřejmě seznámila s místním fešným podnikatelem, jednatřicetiletým Leonardem Lekajem, a je z toho láska jako hrom. Jednoduše, na Moniku se usmálo štěstí, Lekaj se zdá být opravdu po všech stránkách atraktivní. Zatím se neukazuje nad nimi žádný mráček, Monika ale pro jistotu jejich vztah před veřejností pár měsíců tajila.

Kam dál?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Další články