Blíží se červencový bouřkový úplněk ve znamení Kozoroha : Blížencům otevře oči, Rakům přinese lásku, Štírům nečekané setkání

23695
Sdílejte

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vážené Váhy, hvězdy vám radí, abyste se během tohoto úplňku zbavily všeho nepotřebného. Počítejte s tím, že chladnější jednání se bude promítat do všech oblastí vašeho života. Snažte se nebýt příliš kritičtí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Drazí Štíři, během úplňku v Kozorohu se zaměřte na detaily a buďte precizní. Otevře se vám příležitost čelit výzvám a povinnostem každodenního života, což může vést k nečekaným setkáním a novým možnostem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vážení Střelci, tento úplněk vám usnadní učení a činnosti vyžadující detailní přístup. Máte skvělou šanci dokončit dlouho odkládané úkoly a posunout se kupředu ve svých plánech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Drazí Kozorozi, úplněk v vašem znamení přinese zvýšenou nervozitu a neklid. Připravte se na přehnané reakce okolí, ale vy se snažte udržet klid a vyhnout se konfliktním situacím.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články