Na slávě zlatých hokejistů se ve finále kousek svezla i Agáta Hanychová (39). V baru se tulila ke zlatému Pastrňákovi a reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. Co jí vzkázali?

15628
Sdílejte

Pod fotkou se na Facebooku rozproudila diskuse. Někteří sledující spekulovali, zda Hanychová nehledá nového partnera, jiní vyjadřovali soucit s hokejisty, kteří čelí velkému tlaku médií a veřejnosti. Objevily se také komentáře obhajující Pastrňáka, který má stabilní vztah a rodinu.Na Instagramu měli lidé smůlu, tam si Agáta komentáře pro jistotu vypnula. Zřejmě správně vytušila, že by nemusely být nutně jen pochvalné.„Teď za nimi chodí všichni a ze všech stran. Mají to kluci náročné,“ nechal se slyšet Jiří. „Na Pastu špína není. Má krásnou partnerku a mimčo jak z katalogu,“ zhodnotila to Romanettta. „Myslela jsem to tak celkově, že je to hrozný, co se kolem hokejistů vyvrbilo,“ řekla nám Agáta, která se momentkou z restaurace Katr nechtěla dál moc zabývat. Už nám nestihla ani říct, proč označila jen Pastu, zatímco jeho spoluhráče opomněla.

„Jdu točit s bráchama, nemám čas,“ dodala ještě zaneprázdněná Hanychová.

V krátkém rozhovoru pro média Hanychová uvedla, že svým příspěvkem chtěla poukázat na celkovou situaci kolem hokejistů a mediální humbuk, který se kolem nich vytvořil. Zároveň zmínila, že je zaneprázdněná natáčením se svými bratry, a proto nemá čas se tématem dále zabývat. Nevysvětlila ani, proč na společné fotografii označila pouze Pastrňáka a nikoliv Nečase.

Celá situace ukazuje, jak velká pozornost se upírá na sportovce po významných úspěších a jak se jejich osobní životy stávají předmětem zájmu médií a veřejnosti. Agáta Hanychová svým příspěvkem a reakcí na něj tuto problematiku vynesla na světlo a vyjádřila podporu hokejistům v nelehkém období.

 

Kam dál?

Charlotte Štiková (28) se vdala. Oblékla honosné bílé šaty a obří sukni, závoj vynechala. Takhle vypadala…

Někdy jsme hrozně vyčerpaní! Dcera Bruce Willise promluvila o tom, jak o nemocného otce pečují

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Další články