Tvrdá rána pro Pavlu Tomicovou. Je to definitivní. Doufala v návrat do Zoo, o svou šanci už nadobro přišla

14063
Sdílejte

Malý ji nečekaně opustil kvůli o devatenáct let mladší herečce Kristýně Kociánové, které loni v září porodila syna. Nic přitom nenasvědčovalo, že by Tomicová s Malým nebyli ideálním párem. Rozvod pro ni i pro mnohé byl velkým šokem a znamenal nesmírně těžkou životní zkoušku, po níž viditelně zhubla.

I přesto se ale oblíbená herečka nevzdává a pokračuje ve své práci. I když se do seriálu Zoo nevrátí, diváci se mohou těšit na její další role. Televize Prima s ní do budoucna počítá v jiných projektech. Tomicová má navíc jistě mnoho příležitostí k seberealizaci v divadle, kde je rovněž velmi úspěšná a obdivovaná.

Ačkoliv prochází náročným obdobím, snaží se nevzdávat a jít dál, byť ji to stojí velké úsilí. Doufejme, že se jí podaří překonat všechny překážky a opět najít v životě i v práci spokojenost a radost.

 

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články