Infarkt přímo na filmovém festivalu?! Slavného herce odvezla sanitka!

530
Sdílejte
Americký herec Kevin Spacey (64) zažívá v posledních letech velmi těžké období kvůli vážným obviněním ze sexuálního násilí. V důsledku toho musel podstoupit několik soudních sporů jak v USA, tak v Británii, což ho stálo spoustu peněz i zastavení jeho kariéry.
Navzdory několika obětem a Spaceyho nelichotivé pověsti ho však soud nakonec osvobodil a jinak skvělý herec se pomalu vrací do showbyznysu. V současné době zazářil na Mezinárodním filmovém festivalu v hlavním městě Uzbekistánu, Taškentu. Situace se bohužel změnila.
Hvězdný herec Kevin Spacy, který získal dva Oscary za role ve filmech Obvyklí podezřelí a Americká krása, promluvil v pondělí na závěrečném ceremoniálu Mezinárodního filmového festivalu v Taškentu. Ale věci mohly být jiné, než si ještě před pár hodinami myslel herec. Během své prohlídky muzea Afrasiyab ve starobylém městě Samarkand na tzv. Afrasiyab muzeum. Na Hedvábné stezce nastala dramatická situace. „Dnes jsem tu zažil něco nečekaného. Díval jsem se na ty mimořádné nástěnné malby na stěnách a najednou jsem cítil, jak mi celá levá ruka na osm vteřin znecitlivěla. Okamžitě jsem to řekl lidem, se kterými jsem tam byl, a oni mě odvezli do zdravotního střediska,“ svěřil se herec veřejnosti otevřeně.

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články