- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Jednoduché a rychlé cukroví, které budou děti zbožňovat !
- Ananasová exotika: 4 suroviny, ze kterých vykouzlíte luxusní pomazánku za 10 minut. Připravte si rovnou dvojitou dávku, protože jedna stačit nebude!
- Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.
- Zapomeňte na tiramisu! Tento dezert je 1000krát chutnější !