- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Francouzský krém na zdobení a plnění dortů či dezertů: Je dokonalý jako od mistra cukráře!
- Voňavá žebírka na pivu s cibulkou pečená v troubě: Po tomto masu si oblížete všech 10 prstů !
- Máte doma pár jablek ? Pak zkuste toto : Sbírka top receptů na bezkonkurenční jablkové zákusky !
- Vánoční broskvičky připravíte snadno i bez formiček : Stačí jen 15 minut a jsou na stole. Celá rodina je miluje, jsou fantastické !







