- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !
- NAKLÁDAČKY líné ženy. Na tento recept nedám dopustit – žádné vaření nálevu, zavařování a mám fantastické okurky na celý rok !
- Škoda, že jsem tento recept neznala dříve. Levné, syté a vynikající jídlo pro celou rodinu!
- Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy