- Tip: Upozorňujeme však, že poleva při kontaktu se studenou zmrzlinou velmi rychle ztuhne, proto ji nalijte a rozetřete poměrně rychle. Koláč vložte zpět do mrazničky na 30-40 minut.
- Před podáváním koláč vyjměte z mrazničky, posypte jej nasekanými mandlemi nebo lískovými oříšky a nechte jej mírně změknout při pokojové teplotě (asi 10 minut).
- Zmrzlinový koláč rozdělte do misek 🙂 a můžete podávat.
Kam dál?
- Fantastický broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept !
- Karamelová BOMBA sklenice za 10 minut: Levný a rychlý dezert bez pečení, který chutná jako z drahé cukrárny
- Jednoduchý nápad na VÁNOČNÍ předkrm z listového těsta! Připravuji ho každý rok a nemůžeme se ho dojíst…
- Nedělejte brambory jen jako přílohu, toto je fantazie: Nejlepší plněné brambory pod sluncem, nahradí hlavní jídlo a za levný peníz sytá celá rodina !