Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

2179
Sdílejte

Rašící úplněk a zdraví: Na co dát pozor?

Štír je podle tradiční astrologie ve vztahu k pohlavním orgánům, močovému měchýři a všem se*uálně přenosným chorobám. Vyznačuje se dobrou odolností i přes případně chatrné zdraví a velkou potřebou spánku. V době jeho vlivu si chraňte pohlavní orgány, konečník a močové ústrojí. Pozor na nachlazení, infekci nebo nakažení při náhodných erotických známostech.

Dubnový úplněk: Koho ovlivní nejvíc?

Čas úplňku je obvykle doba sklizně: co kdo zasel, to sklidí. A v dubnu budou nejvydatněji sklízet Štíři a Býci. Vzhledem k tomu, že úplněk nastane ve vodním elementu, ovlivní kromě Štíra i Raka a Ryby, zejména ty, kteří se narodili v prvním dekanu znamení. Významným je i pro Vodnáře a Lvy. Účinkem dubnového úplňku mohou být víc ovlivněni lidé, kteří mají v osobním horoskopu zdůrazněný 4° znamení Štíra a Býka anebo se za úplňku narodili.

Zdravotní aspekty úplňku

Zdravotní hlediska by neměla být opomíjena, zejména pro znamení Štíra a Býka. Toto období může zvýšit citlivost v oblastech, které tyto znamení astrologicky ovlivňují, jako jsou pohlavní orgány a hormonální systém.

Dubnový úplněk přináší nejen změny v životních cestách jednotlivců, ale také nabízí příležitost k introspekci a duchovnímu růstu. Jak Štíři, tak Býci a další znamení by měli využít tuto dobu k posílení svých vztahů a osobních ambicí.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články