O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Pět kazů na dětských zubech? 32.000 korun na dřevo
- Na palubě zříceného letadla ve Washingtonu byli krasobruslaři se svými trenéry. Včetně ruských mistrů světa
- První německé město nařizuje povinnou práci pro příjemce sociálních dávek. Budou muset pracovat na částečný úvazek, aby mohli nadále pobírat dávky
- Do Krkonoš dorazil sníh. U Luční boudy napadlo až 15 centimetrů