O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Ruku na srdce, jak často perete ručníky? Jednou za týden? Za dva? Nebo až mírně zapáchají? To je špatně
- Není jí ani 30 let a už má 22 dětí, chce jich mít 105: Nečekaná stopka!
- Tereza Hlůšková se zastala tyrana, který nechal vyhladovět pejska. Nezaslouží si vězení, tvrdí bývalá trestankyně
- Žena nemohla vzít svého psa do letadla, tak ho nechala na letištním parkovišti. Pak se stalo tohle…