O dávání spropitného v restauracích a snaží se vysvětlit, proč je to důležité a proč by se to mělo dělat. Dát spropitné není povinnost, ale je to projev slušnosti a vděčnosti za dobrou obsluhu.Pokud je host s obsluhou spokojený, měl by jí dát najevo své uznání nejen slovně, ale i finančně v podobě spropitného. Nepsané pravidlo říká, že by se mělo dávat kolem 10 % z celkové útraty, ale záleží na každém, kolik chce dát. Někteří lidé dávají více, jiní méně a někteří nedávají nic.
Kam dál?
- Žena se přiznala k bizarní praktice : Raději budu těhotná než mít menstruaci
- Jan z Bachelora zoufale touží po slávě : Jako tiktoker pohořel a teď se snaží prorazit, ať už jakýmkoliv způsobem
- Sociální sítí se šíří nebezpečná výzva: Dvě dívky zemřely !
- Maminka 3 dětí Martina tragicky zemřela, šofér tíhu viny NEZVLÁDEL: Udělal něco šokujícího!