Zneužitá Nela Moravcová si v životě prošla peklem. Přátelé jí posmrtně splní poslední velký sen

12006
Sdílejte

Bil ji pěstmi do obličeje i intimních partií, kde jí způsobil řezné rány nožem. Celou dobu ji škrtil a vyhrožoval zabitím. Nela v duchu bojovala o přežití a říkala si, že ještě nemůže zemřít, protože nesplnila vše, co chtěla. Meindlovo řádění trvalo asi 2 hodiny, než ho vyrušil soused, který zavolal policii.Nela skončila v nemocnici v umělém spánku s vážnými zraněními. Meindl byl zatčen přímo ve svém bytě a později odsouzen na 20 let vězení. Měl Nele také zaplatit 1,5 milionu Kč odškodného, které ale nikdy nedostala.I když přežila, nesla si Nela z hrůzného zážitku celoživotní trauma. Trpěla posttraumatickým stresem, anorexií a v prosinci 2019 se pokusila o sebe**aždu skokem ze 4. patra. Při něm si natrhla orgány, zlomila páteř a rozdrtila pánev. Lékaři byli skeptičtí ohledně její šance na přežití nutných operací.Nela nakonec rok strávila v nemocnici a skončila na invalidním vozíku. V roce 2021 se rozhodla zveřejnit svůj příběh, aby upozornila na problematiku se**álního násilí. Plánovala napsat knihu a díky veřejné sbírce získala prostředky na bezbariérové bydlení a nákladné rehabilitace. Věřila, že se její stav zlepší natolik, že bude opět chodit.Osudným se jí však stala další zdravotní komplikace. Na začátku dubna 2022 byla hospitalizována kvůli sepsi a nekróze. Krátce po operaci, kdy jí byla amputována noha, 22. dubna ve věku 31 let zemřela.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články