ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

2596
Sdílejte

Příprava:

1. Jablka nakrájíme na kostičky, posypeme je skořicí a přidáme dva krajíce celistvého chleba nakrájené na kostičky a rozdrcené lískové nebo vlašské ořechy. Toto vše ještě jednou zopakujeme, zalijeme 1 dl mléka a dáme péct do malého pekáče na 175 stupňů na 20-25 minut.

2. Během této doby zahřejte na sporáku litr mléka, v misce rozmíchejte tři polévkové lžíce pšeničného škrobu a nalijte do vařícího mléka. Snížíme plamen a za stálého míchání vaříme (kdo má rád, může si uvařit obyčejný vanilkový pudink).

3. Když se začnou vytvářet bublinky, přidejte dvě lžíce medu, promíchejte, odstavte z ohně a vychlazujte. Jablka přelijeme do vhodné sklenice, navrch dáme pudink a ozdobíme podle přání.

 

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články