ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

1664
Sdílejte

Příprava:

1. Jablka nakrájíme na kostičky, posypeme je skořicí a přidáme dva krajíce celistvého chleba nakrájené na kostičky a rozdrcené lískové nebo vlašské ořechy. Toto vše ještě jednou zopakujeme, zalijeme 1 dl mléka a dáme péct do malého pekáče na 175 stupňů na 20-25 minut.

2. Během této doby zahřejte na sporáku litr mléka, v misce rozmíchejte tři polévkové lžíce pšeničného škrobu a nalijte do vařícího mléka. Snížíme plamen a za stálého míchání vaříme (kdo má rád, může si uvařit obyčejný vanilkový pudink).

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články