Rok první dámy Evy Pavlové. S čím svému muži radí? Dovolí si k němu nejvíce!

441
Sdílejte

Přiznává, že to pro ni nebylo jednoduché, ale když viděla, jak velkou podporu má její muž od lidí, rozhodla se jít do toho společně s ním a pokusit se něco v této zemi zlepšit.Pavlová se snaží svému manželovi příliš neradit a nevnucovat mu své názory. Uvědomuje si, že prezident má kolem sebe mnoho poradců a její pohled je jen jedním z mnoha. Přesto se nebojí mu otevřeně říci, pokud se jí něco nezdá v pořádku. Myslí si, že si toto může dovolit více než prezidentovi nejbližší spolupracovníci. Doma se ale s manželem snaží příliš nezabývat pracovními záležitostmi a věnovat se jiným tématům či sdílet zážitky, které je emocionálně zasáhly.První dáma si posteskla, že ji někteří lidé začali vnímat jako jakýsi „veřejný majetek“. Mrzí ji také, když slyší názory, že se s manželem po jeho zvolení změnili.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články