Jaká je vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

1552
Sdílejte

Podle data narození a postavení nebeských těles v momentě našeho příchodu na svět se dá určit, v čem jsme silní a jaké je naše „zvířecí já“, tedy zvíře, které nejlépe vystihuje naši povahu.

Berani jsou známí svou nezlomnou vůlí a odhodláním. Nenechají se ničím zastavit a jdou tvrdohlavě za svým cílem, dokud ho nedosáhnou. Berani mají také skvělé načasování. Jejich symbolickým zvířetem je rychlonohá gazela, která také neúnavně uniká predátorům a bojuje do posledního dechu.

Pro Býky je typická spolehlivost a věrnost. I když vás všichni opustí, Býk zůstane vždy po vašem boku. Dlouho dokáže chovat zášť, ale než k tomu dojde, můžete se na něj vždy spolehnout. Býkovo duchovní zvíře je medvěd – vždy brání své nejbližší a v ohrožení se stáhne do své nory.

Blíženci se umí dokonale přizpůsobit každé situaci, což je vlastnost, kterou by chtěl mít každý. Umí z každých okolností vytěžit maximum a jsou bezproblémoví a příjemní společníci jak v práci, tak v soukromí. Jejich symbolem je lehkonohý a nestálý motýl.

Raci dávají velký důraz na rodinu, domov a blízké, které vždy brání a nikdy neopouští. City dává najevo spíše činy než slovy. Duchovním zvířetem Raka je plachý los, který si také jen tak někoho nepustí k tělu.

Lvi oslňují okolí svou přirozenou autoritou a hrdostí. Jsou jako stvořeni pro život v záři reflektorů. Snadno strhávají ostatní, aby je následovali, a stávají se přirozenými vůdci. Symbolem Lvů je okázalý a majestátní páv.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články