Rodina Jany Hlaváčové rozhodla, kde herečku pochová: Její popel bude….

1432
Sdílejte

Dcera Barbora Munzarová spolu se sestrou Terezou a dalšími rodinnými příslušníky se tak připravují na poslední rozloučení s Jana Hlaváčovou. Celá rodina je v této chvíli v kontaktu s modřanskou farností, s níž už všechny podrobnosti probrala. Kněz, který byl u Jany Hlaváčové v době jejího umírání, bude pravděpodobně součástí pietního setkání. Toto gesto podtrhuje nejen hlubokou víru, která Jana Hlaváčová v životě měla, ale i úctu a lásku, kterou k ní rodina cítí. Jana Hlaváčová a Luděk Munzar byli ikonami českého divadla a filmu, jejichž odkaz přetrval desetiletí a ovlivnil mnoho generací diváků i kolegů z branže. Jejich společný odpočinek na Zbraslavi bude místem, kde si jejich fanoušci, přátelé a rodina budou moci připomenout jejich život a dílo, které zanechali jako dědictví české kultuře.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články