Poslední dopis 15letého Romana, který zemřel skokem ze střechy školy: Můžete slavit, už nepřijdu

4845
Sdílejte

Navzdory všemu Roman vyjadřuje lásku a přeje svým spolužákům štěstí, což svědčí o jeho velkém srdci a schopnosti odpouštět. Romanův dopis také odhaluje, že se obrátil na odbornou pomoc, což naznačuje, že jeho boj s depresí a ši**nou nebyl tajemstvím. Jeho otec, zdrcený ztrátou, se nyní snaží splnit synovo poslední přání a otevřít diskuzi o ši**ně ve škole, aby předešel podobným neštěstím v budoucnosti. Romanův příběh je bolestivou připomínkou toho, jak závažným problémem je ši**na a jak důležité je, aby se s ní ve školách aktivně bojovalo. Je to výzva pro učitele, rodiče a společnost jako celek, aby více dbali na signály, které mladí lidé vysílají, a aby poskytovali podporu a pomoc těm, kteří ji potřebují. Romanův dopis by měl být poučením pro nás všechny, aby se žádné dítě nemuselo cítit tak opuštěné a beznadějné, že uvidí jediné východisko ve skončení svého života.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články