Fantastické pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

5330
Sdílejte
Začneme těstem. Budete potřebovat:
– 1 hrnek hladké mouky
– 1/2 hrnku polohrubé mouky
– 3/4 hrnku třtinového cukru
– 4 g vanilkového cukru
– 10 g kypřicího prášku do perníku
– 1 a 1/2 lžíce tmavého kakaa
– 1/2 lžičky mleté skořice
– 1 hrnek plnotučného mléka
– 1 vejce – 1/2 hrnku rostlinného nebo ořechového oleje
– 1 a 1/2 vrchovaté lžíce rybízového džemu
Pro krém budete potřebovat:
– 750 g tučného tvarohu
– 150 g moučkového cukru
A na polevu:
– 500 g 100% pomerančového džusu
– 8 g vanilkového cukru
– 37 g vanilkového pudinku v prášku

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články