Fantastické pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

4558
Sdílejte
Začneme těstem. Budete potřebovat:
– 1 hrnek hladké mouky
– 1/2 hrnku polohrubé mouky
– 3/4 hrnku třtinového cukru
– 4 g vanilkového cukru
– 10 g kypřicího prášku do perníku
– 1 a 1/2 lžíce tmavého kakaa
– 1/2 lžičky mleté skořice
– 1 hrnek plnotučného mléka
– 1 vejce – 1/2 hrnku rostlinného nebo ořechového oleje
– 1 a 1/2 vrchovaté lžíce rybízového džemu
Pro krém budete potřebovat:
– 750 g tučného tvarohu
– 150 g moučkového cukru
A na polevu:
– 500 g 100% pomerančového džusu
– 8 g vanilkového cukru
– 37 g vanilkového pudinku v prášku

Kam dál?

Tvarohový dezert se smetanovým krémem : Rychlá a jednoduchá příprava

Domácí vánoční perník, po kterém se jen tak zapráší. Dělám ho každým rokem a nikdy mě ještě nezklamal !

MAKOVÝ ZÁKUSEK s citronem. Zamiluje si ho opravdu každý

Retro CITRONOVÉ ŘEZY! Lahodný zákusek, který nás ani po letech neomrzí

Jablečný koláč s ořechy a karamelem: Je to kombinace jednoduchosti a bohaté chuti

Další články