Fantastické pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

5564
Sdílejte

Pokud hledáte ideální letní moučník, který osvěží během horkých dnů, vyzkoušejte tento recept na pomerančové řezy s perníkovým základem a tvarohovou náplní, který se navíc snadno připravuje s použitím hrnků jako odměrky (250 ml), díky kterému tento skvost zvládne i školák.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články