Tenisová senzace. Kvitová oznámila, že čeká potomka

800
Sdílejte

Tato zpráva přišla na světlo světa právě v prvních minutách roku 2024, kdy mnozí slavili příchod nového roku. Petra a Jiří se rozhodli svůj osobní životní moment sdílet s fanoušky a veřejností skrze sociální sítě. Petra, ve svých 32 letech, stojí před novou životní výzvou, která je sice odlišná od tenisových kurtů, ale neméně důležitá a radostná. Těhotenství přichází v době, kdy měla Petra obvykle odstartovat tenisovou sezónu v Austrálii, ovšem tentokrát bude sezónu vynechávat z důvodů, které jsou více než pochopitelné. Petřina oznámení však nepředznamenává definitivní konec její bohaté sportovní kariéry. V minulosti jsme byli svědky návratů mnoha tenistek po mateřské pauze. Vzpomeňme třeba na Andreu Sestini Hlaváčkovou či Lucii Šafářovou, které se po narození dětí vrátily na tenisové kurty.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články