Tajemství odhaleno: Agáta a Dopita ve svazku z lásky nebo nutnosti ? Tohle se dostalo na povrch

1726
Sdílejte

Tento krok přišel nečekaně a mnozí se nyní ptají, zda šlo o sňatek z čisté lásky, či byly důvody jiné. Přestože bylo Agátino bříško na svatebních fotografiích lehce zaoblené, mohlo to být způsobeno šikovným střihem šatů nebo zvoleným úhlem fotografie. Vzhledem k tomu, že Agáta je matkou tří dětí s různými partnery, vzbuzuje její náhlá svatba s otázky. Její prvorozený syn Kryšpín má s Dopitou, se kterým se nyní opět spojila svazkem manželským. Po rozvodu s Jakubem Prachařem, otcem její druhé dcery Mii, se Agáta zdála být ve vztahové nejistotě, když v průběhu roku prošla několika vztahy s muži různých profesí a věkových kategorií. Přestože se zdálo, že její srdce patří Jaromíru Soukupovi, otci její nejmladší dcery Rózy, i tento vztah byl ukončen a Agáta se vrátila k Dopitovi. Svatební obřad, který proběhl bez přítomnosti širší veřejnosti, vyvolal otázky týkající se možného těhotenství Agáty.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články