Tajemství Jiřiny Jiráskové : dvakrát čekala dítě s muži svých kamarádek. Být matkou se ale bála

10603
Sdílejte

V době, kdy se měla konat premiéra hry „Život a dílo skladatele Foltýna“, se Jiřina Jirásková ocitla ve velkém emočním rozpoložení. Během zkoušek křičela na dramaturga, že musí na potrat a že premiéra nemůže být její prioritou. Její reakce byla zřejmě způsobena frustrací a zoufalstvím z toho, že se ocitla v situaci, kterou nemohla ovlivnit. Zpětný pohled na život Jiřiny Jiráskové odhaluje, že její rozhodnutí ohledně potratů a mateřství nebyla jen důsledkem vnějších okolností, ale i vnitřního konfliktu. Herečka, která svým talentem a charismatem obohatila českou kulturu, si s sebou nesla tíhu osobních rozhodnutí, která byla ovlivněna společenskými normami a osobními vztahy. Její příběh je připomínkou, že i životy těch nejslavnějších mohou být plné komplikovaných volb a nevyřčených pocitů.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články