Tajemství Jiřiny Jiráskové : dvakrát čekala dítě s muži svých kamarádek. Být matkou se ale bála

10603
Sdílejte

Tato tajemství se točí kolem osobního života Jiráskové a jejího vztahu k mateřství. Jiřina Jirásková byla dvakrát těhotná s muži, kteří byli partnery jejích blízkých kamarádek. Tyto situace byly pro ni velmi komplikované, neboť se zároveň potýkala s obavami z mateřství. V pozdějších rozhovorech herečka přiznala, že se bála děti mít, protože si nebyla jistá, zda by v tehdejší složité době dokázala zajistit správnou výchovu. Přestože později svého rozhodnutí litovala, v době, kdy byla aktuální otázka potomků, se rozhodla jinak. Jedním z nejzásadnějších momentů v jejím životě byl vztah s režisérem Zdeňkem Podskalským. Když Jirásková zjistila, že je s ním těhotná, musela čelit skutečnosti, že Podskalský se odmítal kvůli ní rozvést. Tato situace ji dovedla k rozhodnutí podstoupit potrat. Jak později vyšlo najevo, Jirásková tento krok nezvažovala lehkovážně. Naopak, mělo to být zoufalé řešení situace, ve které se ocitla.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články