ŠOK v přímém přenosu. Moderátorka zpravodajství v slzách oznámila, že má rakovinu třetího stupně

3966
Sdílejte

Přiznání o rakovině prsu ve třetím stadiu nebylo jenom zprávou o jejím zdravotním stavu, ale i výzvou pro všechny ženy, aby nezanedbávaly pravidelné kontroly. Sara Sidnerová, která se ve své kariéře setkávala s mnoha výzvami, nyní čelí jedné z nejtěžších – boji s rakovinou. Její odvaha promluvit o tom veřejně, na platformě, kde je zvyklá informovat o dění ve světě, ukazuje její sílu a odhodlání. Zkušená novinářka, která nikdy dříve nebyla vážně nemocná, se setkala s diagnózou, která byla pro ni úplným šokem. Bez rodinné historie rakoviny prsu a s životosprávou, která se obecně považuje za „zdravou“, bylo pro Sidnerovou těžké přijmout skutečnost, že ona sama je nyní pacientkou. Přestože je její léčba náročná a zahrnuje chemoterapii, ozařování a dvojitou mastektomii, Sidnerová se rozhodla svou situaci nejenom čelit, ale z ní vyjít silnější. Sdílením svého příběhu a apelováním na ženy, aby se nechaly pravidelně vyšetřovat, může zachránit životy. Sara Sidnerová je příkladem odvahy a odhodlání. Její zpověď ve vysílání CNN není jenom příběhem o boji s nemocí, ale i příběhem o významu prevence a včasného odhalení rakoviny prsu.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články