Smutné přiznání Žilkové! Nenávist v rodině, je za tím Agáta!

36973
Sdílejte

V nedávném rozhovoru Veronika přiznala, že v minulosti čelila obtížným momentům, které poznamenaly její vztah s Agátou. Podle Žilkové se tyto problémy začaly projevovat již v Agátině dětství, kdy byla teprve čtyřletá. Tehdy se v rodině vyskytlo velké napětí, které prý vyústilo až v nenávist. Tyto odhalení překvapily veřejnost, jelikož rodina Hanychových a Žilkových byla často vnímána jako vzorová a soudržná. Veronika, která je známá svou otevřeností a upřímností, popisuje období, kdy se snažila udržet rodinu pohromadě za každou cenu, což však vedlo k řadě napětí a konfliktů. Důsledky těchto problémů se prý odrazily i v dospělosti Agáty, která se v minulosti také potýkala s nelehkými vztahy a rozvody. Vztah matky a dcery je často komplikovaný, a to i ve světě celebrit.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články