Pavel Nový slaví 75. narozeniny : Hvězda S tebou mě baví svět prošla několika těžkými obdobími

901
Sdílejte
Ať už šlo o podporu během jeho boje se zdravotními problémy, nebo o radostné chvíle strávené společně, Pavel si je vědom toho, že bez blízkých by jeho cesta byla mnohem složitější.Takže co byste vzkázal lidem, kteří prochází těžkými obdobími? Řekl bych jim, že je důležité nevzdávat se. Vždycky se najde cesta, jak se z problémů dostat. A humor? Humor je zbraň. Naučte se smát i svým problémům, najděte si každý den alespoň jednu věc, která vás rozveselí. A pamatujte, že po každé bouři vyjde slunce. A já jsem toho živým důkazem. Pavel Nový, i přes všechna těžká období, kterými prošel, si udržuje nezlomný optimismus a schopnost smát se životu. Ať už to jsou vtipné historky z natáčení, nebo jeho nezvyklý způsob otužování, Pavel Nový žije život naplno a se smíchem. A přes všechny překážky si udržuje pozitivní myšlení, které je pro něj, jak sám říká, nejlepším lékem na vše. Pavel Nový, i přes všechna těžká období, kterými prošel, si udržuje nezlomný optimismus a schopnost smát se životu. Ať už to jsou vtipné historky z natáčení, nebo jeho nezvyklý způsob otužování, Pavel Nový žije život naplno a se smíchem. A přes všechny překážky si udržuje pozitivní myšlení, které je pro něj, jak sám říká, nejlepším lékem na vše.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články