Pavel Nový slaví 75. narozeniny : Hvězda S tebou mě baví svět prošla několika těžkými obdobími

902
Sdílejte
Ale S tebou mě baví svět, to je něco jiného. Ten film je stále živý, lidi ho milují a já se přiznám, že i já ho mám rád. Je to film, který mě vždycky potěší, když na něj někdo přijde a řekne mi, jak ho má rád. Takže pokud mám vybrat, tak S tebou mě baví svět. Ale nezapomínám ani na ty další role, které jsem měl možnost hrát. Tento milník přichází v okamžiku, kdy se Pavel může ohlédnout za bohatou a úspěšnou kariérou, která však nebyla bez těžkých výzev.Jeho životní cesta je příběhem nejen o talentu a vášni pro umění, ale také o odhodlání a schopnosti překonávat překážky. Pavel Nový je totiž nejen oblíbeným hercem a vtipem, který dokáže rozveselit jak na jevišti, tak mimo něj, ale také člověkem, který čelil vážným zdravotním problémům. Jedním z nejtěžších období jeho života bylo, když onemocněl západonilskou horečkou, kvůli které dokonce na nějakou dobu ochrnul. Mnozí tehdy pochybovali o tom, že by se mohl vrátit nejen k normálnímu životu, ale i k herecké profesi. Pavel však svou nezlomnou vůlí a optimistickým přístupem dokázal všechny pochybnosti vyvrátit. Pavel Nový, který je také dlouholetým členem divadelního souboru Studio Ypsilon, se nikdy nevzdal. Ani v nejtěžších chvílích neztratil smysl pro humor, který se stal jeho zbraní v boji s nepřízní osudu. Jeho schopnost smát se i v těžkých situacích je nakažlivá a inspirující pro všechny, kdo ho znají nebo mají to štěstí s ním strávit čas.V rozhovorech Pavel často zdůrazňuje, jak důležitá je pro něj rodina a přátelé, kteří mu v těžkých dobách stáli po boku.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články