Zlomili nad nemocným Bartoškou hůl? Plivanec do tváře

8047
Sdílejte

V sobotní večer, který byl ve znamení osmého kola taneční soutěže StarDance, se odehrál moment, který měl být plný emocí a uznání, ale skončil nečekaně tichem.

Moderátor Marek Eben využil své příležitosti na pódiu k tomu, aby poslal dojemný vzkaz Jiřímu Bartoškovi, známému herci a prezidentu Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, který se opět po devíti letech potýká s rakovinou. Ebenův vzkaz přišel po vystoupení tanečního páru Dariji Pavlovičové a Dominika Vodičky, kteří si pro svůj slowfox vybrali píseň „Can’t Take My Eyes Off You“. Píseň, která má pro Ebena zvláštní význam, neboť mu připomíná krásnou scénu z karlovarského filmového festivalu. Jak sám Eben popsal: „Musím vám říct, že vždycky, když slyším tuhle píseň, tak se mi vybaví jedna situace, která se opakuje každý poslední den během karlovarského filmového festivalu, kdy se shromáždí tak deset až patnáct krásných žen dívek, které pracují na festivalu – a ty obklopí Jiřího Bartošku.

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články