Další signál?! Brzobohatého manželka dává výpověď v práci, otevřeně přiznává, zda je to kvůli TĚHOTENSTVÍ!

22834
Sdílejte
Zpěvák, skladatel a hudebník Ondřej Brzobohatý (40) a moderátorka Daniela Písařovicová (44) tvoří stabilní pár už rok a půl. Svou lásku stvrdili v červnu zásnubami a v září svatbou u jezera Lago di Garda v Itálii. Všichni samozřejmě čekají na poslední dílek do skládačky dokonalého partnerství – příchod miminka.
Daniela se netají tím, že sní o miminku a Ondřej to cítí stejně. Podle jistého zdroje, pár se již snaží o miminko a Danielina nedávná nevolnosti během moderování vyvolala podezření, zda není těhotná. V minulosti se netajila svou touhou po dětech. „Jde o to, že bych ráda měla děti, i když to neodpovídá číslu za mým jménem,“ přiznává celkem racionálně, ale jak je z našich šoubyznysových kruhů jasné, ani miminko s padesátnicí nemusí být úplně vyloučeno, takže Daniela je stále v limitu.
Nyní udělala krok, který lidi opravdu překvapil, a snad nikdo nepochyboval o tom, že vše nasvědčuje jedné věci – je těhotná. Vzdát se moderátorského křesla, kde Daniela patřila k nejrespektovanějším a nejoblíbenějším moderátorkám, je docela překvapivý krok a za nějakou malichernost by to člověk asi neudělal.
 

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články