Zapečená vánočka s vanilkovým tvarohem a hruškami

1499
Sdílejte

Pokud si při pomyšlení na žemlovku poskočíte radostí, pak je tento recept právě pro vás! Využijeme v něm zbytek vánočky, přezrálé hrušky a tvaroh. Těžko věřit, jaká dobrota se dá ze zbytků vykouzlit!

Porce: 4 porce

Doba přípravy: 30 minut

Doba vaření: 40 minut

Suroviny:

– zbytky vánočky

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články