Ty zoufalče, jsi pro smích. Češi se tvrdě pouští do našeho nejvíc nenáviděného politika. Je to peklo

1668
Sdílejte

Je čas zamyslet se nad tím, co je ve veřejné debatě skutečně důležité. Měli bychom se více soustředit na to, co politici říkají a dělají, než jak to říkají. Komunikace je samozřejmě důležitá, ale nesmí zastínit podstatu věci. A to platí jak v češtině, tak v angličtině. Možná je načase, aby se veřejná diskuse oprostila od osobních animozit a zaměřila se na reálné problémy, které politici řeší, a na to, jak je řeší. Jazykové schopnosti jsou sice důležité, ale v politice by měl být obsah vždy důležitější než forma. Tento přístup by neměl být ojedinělý pouze v dobách předvolební kampaně, ale měl by být základem politické kultury, která se snaží být konstruktivní a zaměřená na řešení problémů. Politická scéna by měla být místem debat, kde se hodnotí návrhy a vize, nikoli místo pro vzájemné osobní útoky a jazykové přestřelky.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články