Luxusní trubičky, plněné čokoládovou náplní a máčené v čokoládě: Dokonalá cukrovinka nejen na svátky!

1335
Sdílejte

Postup:

  1. Ze surovin vypracujeme těsto, vyválíme na tloušťku 2-3 mm, nakrájíme na obdélníky 4 x 6 cm a natáčíme na suché kovové / plechové / trubičky, na spoji přitlačíme, pečeme na slabě vymazaném plechu při teplotě 160 stupňů asi 1 Sledujeme.
  2. Náplň 1: Smetanu s čokoládou přivedeme k varu a necháme dobře vychladit, vychlazenou vyšleháme a naplníme trubičky.
  3. Máslový krém: Vymícháme máslo, cukr, ořechy a rum, plníme trubičky. Potom namočíme do čokolády. 🙂 Mňamka…

Přejeme vám dobrou chuť!

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články